WelkomNieuwsSMS services|0909Contact & LinksFotogalleyPers/ De Telegraaf
Nieuws

Nieuws

Commercieel Directeur Henk Bloemers en Marcel Zonnenberg in de perskamer op de Vijverberg na de ondertekening van het nieuwe SMS contract tussen De Graafschap en Bellnovski. ( november 2010)

Lees artikel

Werder Bremen -FC Twente

Meegereisde FC Twente fans, met andere kaarten dan het uitvak, ontvingen een SMS alert, dat er voor Twente supporters een extra vak naast het uitvak beschikbaar was gekomen. De SMS dienst zorgde ervoor dat alle Twente fans als een blok achter hun ploeg konden gaan staan.

FC Twente kiest ook voor Bellnovski!

Europa league deelnemer FC Twente heeft gekozen voor  het safety-en informatie SMS alert systeem van Bellnovski. FC Twente zal haar meegereisde supporters, sponsors en stewards via SMS informeren over belangrijke nieuwsfeiten en nieuws-alerts tijdens de uitwedstrijden in de Europa League!. De start zal zijn tijdens het uitduel met Steaua Boekarest op 17 december 2009. 

N.E.C. Bedankt 3000 UEFA Cup supporters via SMS.

http://www.nec-nijmegen.nl/layout.php?p=11&NieuwsID=2624&Datum=032009

Najaar 2008.

Kerstactie Keizerstad FM en Bellnovski

Vraag je favoriete kersthit aan op Keizerstad FM SMS KFM +je favoriete kersthit naar 4040!

Bellnovski en Stadium Impact nu ook actief bij FC Utrecht.

De joint venture tussen beide partijen mondt uit in een SMS samenwerkings- exploitatie bij FC Utrecht, later meer....

Vitesse licht optie in contract met Bellnovski

Directeur Paul van der Kraan van Vitesse en Marcel Zonnenberg van Bellnovski hebben hun handtekening gezet onder een nieuw contract. Vitesse heeft de optie tot verlenging gelicht, voor een periode van 3 jaar. De interactieve samenwerking heeft dermate veel perspectief dat daartoe is besloten, ook stadium Impact is bij de deal betrokken.

SMS dienst NEC UEFA CUP FAN's Boekarest groot succes!

NEC supporters die mee zijn gegaan naar het uitduel in Boekarest / UEFA Cup zijn middels GRATIS SMS alerts op de hoogte gebracht van veiligheidsmaatregelen en verzamelpunten in Boekarest. Zo ontvingen supporters een SMS-je dat ze verplicht samen per bus naar het stadion in Boekarest werden gebracht. De SMS service was een participatie tussen de Supporters vereniging NEC, Directie en Veiligheidszaken NEC en Bellnovski SMS. Supporters die mee gingen konden zich gratis met mobiel nummer op de lijst laten zetten. De actie was een groot succes en zal in de toekomst bij alle duels worden ingezet.

SMS Chat nu ook bij FC Groningen in Euroborg!

In navolging van o.a. Gelredome en het McDOS Goffertstadion konden supporters van FC Groningen afgelopen week mee SMS-en via de Led-walls in Euroborg, duel FC Groningen - ADO Den Haag. Veel Fan's maakte gebruik van deze super leuke interactie tussen De Club en haar Fans. De SMS-jes worden uiteraard eerst netjes gescreend voordat ze worden uitgezonden op de Videoschermen. Het is de bedoeling dat supporters via de SMS balk ook kunnen gaan stemmen op The Man of The Match, zoals dat ook bij andere clubs gebeurd. Via de SMS Generator kunnen clubs ook nieuws of tussenstanden displayen op de SMS ticker. In Groningen werkt Bellnovski samen met Stadium Impact.

Vitesse en Bellnovski gaan bluetooth pilot doen!

Binnenkort zullen bezoekers van Vitesse via bluetooth en SMS benaderd worden! A la het Manchester United model. Meer nieuws hierover binnenkort via deze site.

NEC stuurt alle seizoenkaarthouders SMS'je!

Alle Seizoenkaarthouders kregen van NEC via de mobiele telefoon een superscherpe aanbieding om hun eigen plaats terug te kopen voor de play-offs. De respons was enorm respondanten konden via ticketbox actie ondernemen. De actie scheelde NEC veel werk en leverde een maximale respons op.

Poolse krant Popolsku start met SMS dienst!

Lezers van de nieuwe Poolse krant Popolsku kunnen via SMS reageren op puzzels, quotes en het laatste nieuws ontvangen. Bovendien kunnen ze doorgeven waar ze de gratis krant willen ontvangen! De dienst is een joint Venture tussen PL Mediagroup en Bellnovski SMS.